tag:blogger.com,1999:blog-5539048595942061095.post4688098831545009084..comments2024-01-09T11:25:56.445+01:00Comments on W kuchni GRA: Baleron białoruski bez skóryGraziahttp://www.blogger.com/profile/07836779263326551780noreply@blogger.comBlogger2125tag:blogger.com,1999:blog-5539048595942061095.post-6694762210278188182014-05-02T18:13:42.291+02:002014-05-02T18:13:42.291+02:00Jest bardzo łatwo zrobić. Najważniejsze jest tylko...Jest bardzo łatwo zrobić. Najważniejsze jest tylko, żeby ściśle i dokładnie zawinąć w folię - można kilka razy.Graziahttps://www.blogger.com/profile/07836779263326551780noreply@blogger.comtag:blogger.com,1999:blog-5539048595942061095.post-39748212772866799912014-05-02T15:40:57.068+02:002014-05-02T15:40:57.068+02:00Nigdy wczesniej nie robiłam sama baleronu białorus...Nigdy wczesniej nie robiłam sama baleronu białoruskiego, bo obawiałam się, czy będę potrafiła dobrze wyjać kostki z kurczaka, a bardzo lubię taką wędlinkę, więc teraz na pewno skorzystam z tego przepisu :)Anonymousnoreply@blogger.com